Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Ağrı Tanıtım Günleri Etkinliğimiz Sizce Nasıldı?

Sonuçlar

Nesilden Nesile Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Yaşlılarımız ve Gönüllü Gençlerimizle Doğubeyazıt İshakpaşa Sarayı ve Hanibaba Gezisi yaptık.

Nesilden Nesile Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Federasyon Genel Başkanımız ve Doğubeyazıt Belediye Başkanı ve Yönetiminin de katılımı ile Yaşlılarımız ve Gönüllü Gençlerimizle Doğubeyazıt İshakpaşa Sarayı ve Hanibaba Gezisi yaptık.

Geziye Federasyon Genel Başkanımız Sayın Memetnuri AYDEMİR, Ağrı Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlılarımız, kendilerine refakat eden kurum yönetici ve personelleri, Ağrı Gençlik Merkezi gençlik lider ve Gönüllü Gençler, Diyadin Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemalettin KORAN ve gençlik merkezi gönüllüleri ve müzisyenler katıldı.

İshakpaşa Sarayı, Eski Beyazıt Camii ve Hani Baba Türbesi ziyareti yapıldıktan sonra kamping alanına geçildi. Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu Genel Başkanımız Memetnuri AYDEMİR yaşlılar ve gençlerle tek tek ilgilenerek sohbet etti. Yaşlılar ve gençler geziden çok memnun olduklarını ve Diyadin Kanyonuna da gitmek istediklerini ifade ettiler. Yemekler yendikten sonra müzisyenler tarafından müzik şöleni yaşandı.

Düzenlenen etkinlikte, yaşlı çınarlar ve gençler bir arada vakit geçirdiler.

Doğubeyazıt Belediye Başkanı Sayın YILDIZ ACAR ve Yönetimi de gezi katılımcılarımızı ziyaret ettiler. Yaşlılarımız ve Gönüllü Gençlerle tek tek ilgilenen Yıldız ACAR Başkan tüm katılımcılara hediyeler takdim ederek, Doğubeyazıt Belediyesi olarak bu tür etkinlikleri çok önemsediklerini ve her türlü destek yapmaya hazır olduklarını söyledi.