Event Etkinlik Takvimi
Survey Anket

Ağrı Tanıtım Günleri Etkinliğimiz Sizce Nasıldı?

Sonuçlar

Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu yenilenen ekibiyle Ağrı için toplandı

Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu, yeni dönem çalışmalarına başladı.

Ankara'da gerçekleşritirilen toplantı, Federasyon Başkanı Nuri Ayder'in başkanlığında gerçekleştirildi. Türkiye'nin birçok ilinde faaliyet gösteren dernek başkanlarının iştirak ettiği toplantıda, yenilenen ekip de dikkat çekti.

Ekipte, May Şirketler Grubu a.ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yıldırım, Bartaş Sürücü Kursu İşletmecisi Cesim Adıgüzel, 
Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Nihat Arpacı, iş insanı Musa Yıldız ve diğer isimler yer alıyor.

Farklı meslek dallarından birçok Ağrılının faaliyet gösterdiği federasyon, yeni dönemde Ağrı'yı güçlendirecek önemli proje ve faaliyetlerle adından söz ettirecek.

FEDERASYON BAŞKANI AYDEMİR'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Nuri Aydemir, toplantıda yaptığı konuşmada, "Ağrı herşeyin en iyisini ve engüzelini hak ediyor. Federasyonumuzda ve bağlı derneklerimizde sen-ben demeden faaliyet gösteriyoruz. Ağrı için güçlü ve önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Yeni dönemde, yenilenen ekibimizle birlikte Ağrı'nın kültürel değerlerini tüm dünyaya tanıtacağız." ifadelerini kullandı.

FEDERASYON' UN KADIN KOLLARI BAŞKANI SEMRA POLAT OLDU

Federasyon Başkanı Aydemir'in önerisiyle Sivil Düşünce Haber Portalı Genel Yayın Yönetmeni Semra Polat, Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu Kadın Kolları ve Basından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak seçildi. Polat konuya ilişkin açıklamasında, "Ağrı kadim medeniyetlere ev sahipliği yapmış önemli bir şehrimizdir. İlimizin kültürel değerlerine sahip çıkarak Federasyon Başkanımız Nuri Aydemir'in önderliğinde Ağrı'ya artı değer katan projeleri hayata geçireceğiz. Ağrılı kadınlarımızın Türkiye'deki sesi olacak ve kadınlarımızla el ele vererek daha da güçleneceğiz. Kadın Kolları ve Basından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevine tevdi edildiği için önce Başkan Aydemir'e sonra da federasyonumuzdaki tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.